Introducing… me

Du bydes hermed velkommen til min finurlige verden af ærlig- og åbenhed, hvor der kan snige sig et par skæve vinkler ind og forhåbentlig en hel del humor.

Jeg er mor til et rødhåret spektakel på 2,5 år ved navn Sally. Nogle kalder mig en slags moden mor med livserfaring. Jeg var nemlig hele 35 år da jeg fødte mit barn og ikke just en vårhare. Jeg har aldrig haft et brændende ønske om at få børn og jeg har faktisk aldrig været sådan helt sikker på om det var noget for mig.

Så en dag… så gav det mening. Og heldigvis havde jeg en dejlig mand ved min side som havde et stort far-potentiale. Vi skulle forsøge 5-6 måneder og så var der to streger.

Idag kan jeg ikke forestille mig mit liv, hvis Sally ikke var en del af det. Mit motto er ‘det var så godt du kom’ og jeg har fortalt hende det utallige gange.

Der er intet over og intet under. Der er kun ubeskrivelig grænseløs kærlighed til det lille fantastiske menneske vi har formået at skabe. Alt er godt og helt præcis som det skal være.

Jeg er bosat i Aalborg, hvor vi bor i et gammelt hus med en masse sjæl og en åndsvag dør der binder. Min drøm er, at komme ud at bo tæt på noget natur og nogle åbne vidder. Jeg gider også godt have nogle dyr. Geder måske. Og høns… er ikke sikker på, at min mand er enig med mig!

Anyways… der vil komme indlæg om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig med fokus på noget der handler om børn.

Jeg bliver glad hvis du vil følge med og måske kan tage lidt med dig. Du er altid velkommen til at give en kommentar med på vejen eller stille spørgsmål.

Ha det skønt til vi skrives ved igen 💗

4 kommentarer til “Introducing… me”

    1. Tusind tak 😊
      Både jeg selv og Sallys far er født med rødt hår, så vi havde det lidt på fornemmelsen 💗

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen