Jul på Bakken

Vi har været så heldige at blive inviteret på Bakken og se hvordan parken ser ud her op til jul. Da vi bor i Aalborg og har ret langt til, snakkede vi en del frem og tilbage om det nu var for langt, var Sally for lille og bla bla bla…

Vi besluttede at tage afsted, at køre og at tage en overnatning! Vi har på ingen måde fortrudt.

Der var så hyggeligt og Sally var mildest talt importeret over alle de lys, farver og lyde der var alle steder. Og slik…. der var vildt meget lækkert slik og igår gad vi simpelthen ikke gå op hvor meget der var for meget. Jeg tror, at Sally brugte en times tid på at spise en bakke churros, har det som om hun konstant havde sådan en pind i hånden. Duften af kanel skabte den helt perfekte julestemning.

Det bedste ved at være i Tivoli i min barndom var den der store slikkepind eller sut man fik med hjem. Og selvfølgelig skulle mit barn ikke snydes for det.

Julemand er også at finde på Bakken og første gang vi var forbi ham skulle vi ikke i nærheden af ham… lidt senere spurgte hun selv efter ham, så vi vadede da ned til hans hytte igen! Blot for, at hun vendte ryggen til ham det sekund han sagde hej. Ikke engang glædelig jul kunne han få med på vejen. Han var ellers rigtig sød, og jeg blev selv helt glad og syntes pludselig der er lang tid til juleaften.

Vi gik en tur rundt ved julemandens hytte, der var ret så smukt.

De fede ved juleåbent på Bakken er at forlystelserne kører. Og jeg spurgte Sally lige omkring en million gange om ikke hun ville prøve karrusellen. Det blev et nej tak hver gang. Øv for en gammel Tivoli tosse som mig, men ok for hende indeni mig der er yderst tilfreds med at heste bare ikke siger hende en dyt.

Hun endte selv med at spørge om en tur i Mariehønen, så hende og farmand kom afsted. Og jeg stod på sidelinjen som den der idiotiske mor og hujede og hvinede mere end mand og barn tilsammen… lige præcis den der type mor som jeg selv har syntes var sådan lidt småtosset – hvor fedt kan der være!?! Men der var så fedt… første gang mit barn kørte i en rutschebane, det var nærmest episk for mig!

Vi sluttede af med at købe slik og ballon med hjem og kørte til vores hotel og hyggede og gik tidligt i seng.

Så hvis i mangler en god juleoplevelse, så vil jeg helt klart anbefale Bakken, det er så meget et besøg værd

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen