Nytårs-nat…

Da Sally var lille bitte, var søvn en by i Rusland! En overgang var jeg overbevist om, at jeg aldrig ville sove rigtigt igen, altså sådan flere timer i træk. Set i bakspejlet, kan jeg godt se, at selvfølgelig ville hun jo sove på et tidspunkt, men når man står midt i det og ikke har fået sammenhængende søvn i over et år, så kan man hurtigt overbevise sig selv om ting og sager…

Hun er heldigvis begyndt at sove igennem, dog har hun en tendens til at vågne voldsomt tidligt, uden på nogen måde at tage hensyn til om det er hverdag eller weekend! På den måde er børn sådan ret irriterende! De er ikke til at regne med, slet ikke når det gælder tid og sovning.

Derfor var jeg allerede ved at få panikangst til nytår lige omkring hendes sengetid. For hvordan ville det nu gå…? hendes sidste 2 nytårsaftner, er hun vågnet grædende og dybt ulykkelig lidt over kl. 24 pga. alt fyrværkeriet. Og med Sally kan man aldrig være helt sikker på, om hun så har tænkt sig at sove igen indenfor den næste time eller måske først næste dag…

Året 2018 kom damen i seng lidt over kl. 21 og til trods for, at vi havde alarmen meget tæt på øret ved midnat, var der sovning indtil klokken var over 8!!! Hun sov igennem alle bragende, alle lydende og selv de klakkende stilethæle, der travede rundt på trægulvet.

Jeg håber og tror, at vi er ved at være der, hvor søvn rent faktisk er normaliseret og vi evt. til damens 3 års fødselsdag kan skifte tremmesengen ud med en almindelig form for seng…

Hvordan tog jeres børn nytårs-natten?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen