Den stille slags weekend

Jeg synes ofte at weekenderne er fyldt op med planer og inden man får set sig om, er det mandag igen. Sjældent får vi slappet af, som jo ellers lidt er meningen med weekend. Ofte har vi svært ved at sige nej, selvom det vi trænger allermest til er, at trisse rundt i nattøj og lave ingenting.

Indtil september havde jeg en 4 dages uge på arbejde og havde fri hver fredag. Så blev jeg ledig i 2 måneder og nu arbejder jeg hver dag! Og de fleste dage er jeg først hjemme omkring kl. 17! Det er lidt en voldsom omvæltning synes jeg, og det gør på en eller anden måde weekenderne lidt mere hellige!

Derfor har vi simpelthen besluttet, at vi 1 weekend hver måned skal sætte et stort kryds i kalenderen og sige nej! For at bruge tiden sammen herhjemme og finde på hvad vi gider i løbet af dagen. Derfor kan der godt snige sig ideer og aftaler ind, men der er ikke planlagt 100 år i forvejen og det er ikke ting der varer hele dagen.

Sådan var denne weekend 👍🏻

Vi sov længe lørdag, spiste foran fjerneren, legede med det Sally gene ville, kom k tøj engang over middag. Efter lur besøgte vi en god veninde og hendes børn et par timer. Hjem og spise nem mad og slappe af på sofaen.

Søndag stod den på pandekager, tegnefilm og igen nattøj. Vi ryddede op, legede med perler, dansede og inviterede os selv på aftensmad hos mine svigerforældre.

Helt ned i tempo, som man virkelig har brug. Jeg skal ikke gøre det hver weekend, så blir det sgu for kedeligt, men denne ene gang hver eller hver anden måned, der er det helt ok.

Så kan jeg se frem til de næste par weekender med hyggeaften med mødregruppen, gymnastik og nytårskur hvor mit hus skal fyldes med skønne mennesker.

Husker i at trække stikker og slappe af somme tider?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen