FloraFelina

Unisex, neutral, simpel og komfortabel.

Jeg må lige slå et slag for brandet FloraFelina, som har de skønneste neutrale styles der kan bruges af både små piger og drenge. Jeg synes egentlig der er helt ok at drenge går i lyserødt og piger i blåt, og jeg er vild med tanken om en hel kollektion der i princippet kan bæres af begge køn.

Der er selvfølgelig helt naturligt styles der gør sig bedre på piger, her tænker jeg eksempelvis nederdele… ikke at drenge skal være fraskåret den mulighed, det er dog oftest på piger man ser det. Jeg har forelsket mig i denne Windy nederdel som lige nu er tilføjet kategorien ‘sale’. Speciel farven er jeg vild med, tænker den vil gå ret godt til Sallys røde hår.

Jeg tænker lidt at sætte blusen Niel til nederdelen og så er der et ret fint sæt til foråret. Og så kan begge dele bruges sammen med andre bluser og nederdele som vi har i forvejen.

Blandt nyheder er disse helt vildt søde Gule bukser med flæse. De er næsten ikke til at stå for… generelt alt med flæser faktisk! Og til trods for, at jeg inden Sally svor, at det ikke blev en prinsesse, så er der nu meget hyggeligt at se hende i rigtig fint tøj med flæser og blonder.

Som et ret godt ekstra produkt, får du et par valgfri condòr strømper med, hvis du køber 2FloraFelina styles. Det kan blandet andet være disse Knæstrømper . Jeg er så vild med dem til forår og sommer til de små bare ben – det er så sødt til pigerne og bestemt også drengene.

Tjek det ud – måske du skal have fat i noget lækkert 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen