Jeg er blevet forlænget – det kræver en gave.

Fra mig selv…. til mig selv…

Indlægget indeholder reklame

Jeg er blevet forlænget i mit job. Det er godt nok kun 2 måneder, men det er trods alt to måneder mere med en fast indtægt, pension og feriepenge. Jeg er samtidig gået ned i timer, så jeg kan køre lidt før og komme hjem i bare lidt ordenligt tid.

Til dem der ikke ved det, så kører jeg 3 dage om igen fra Aalborg til Thisted… det er i gennemsnit 1 time og et kvarter – hver vej! Det blir altså til pænt mange timer på den der jyske landevej. Heldigt for mig er jeg rimelig glad for, og ret god til, at køre bil… det der har sværest for mig, har sådan set været, at jeg var så sent hjemme. Nogle dage først kl. 17.45 for at få timerne til at gå op. Det bliver anderledes med min nedgang i timer, det er perfekt. Og samtidig kan jeg sluge en masse lydbøger i bilen, som jeg ellers ikke har tid til.

Anyways…. jeg er typen der ikke lader en lejlighed til at købe gaver gå forbi! Sgu da heller ikke, hvis det er til mig selv. Og jeg overvejer hvad jeg så mangler fra Designfund.dk

Jeg er jo som enhver anden Instagrammer småforelsket i lamperne fra EOS og det kan da sagtens tænkes, at sådan en forlængelse udløser lige præcis lampen her. Den er jo forresten også på tilbud i øjeblikket hos Designfund.dk så det er nu du skal slå til, hvis du mangler en.

Eller skal man simpelthen tage den lidt større spenderpung frem og anskaffe sig en Molecular lampe som jeg har haft kig på en evighed og pt. faktisk er nedsat med ca. 500 bobs. Jeg har det perfekt sted i stuen den kan hænge og det er heldigvis højt oppe uden for rækkevidde for små fedtede være fingre.

Jeg kunne selvfølgelig også vælge, at være den gode mor og investere i noget til Sally…. måske et nyt Garderobestativ for det er som om at de der kjoler bliver længere og længere efterhånden og knap kan være i skabet længere….

Ej det gas…. selvfølgelig bliver det da en gave til mig selv, det er klart – det er jo MIG der er blevet forlænget 😊

Du kan selv tjekke hos Designfund.dk om der er noget du lige mangler – eller om der er andre gode forslag til hvad jeg skal købe.

Billeder er lånt fra designfund.dk’s hjemmeside.

2 kommentarer til “Jeg er blevet forlænget – det kræver en gave.”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen