En IG’ers mareridt… ikke mere strøm!

Indlægget indeholder reklame.

Man må jo desværre sande, at livet på IG og de sociale medier generelt, kræver en del strøm for at holde mobilos kørende…

Jeg er simpelthen stoppet med at kigge på min gennemsnitlige skærmtid, for den aaaaaaalt for høj…. Som i ALT for høj! Jeg tænker, at jeg nok på et eller andet tidspunkt skal tage en kold tyrker fra alt det der fokus på sociale medier og prøve at være lidt mere til stede lige der hvor jeg er.

Indrømmet… jeg sidder nemlig ofte med min mobil i hånden og tjekker, kommenterer, uploader billeder, liker, laver stories, shopper, og andre i princippet ligegyldige ting når det kommer til kvalitets-tid med mennesker jeg holder af.

Anyways, den der tyrker tager jeg lige på et andet tidspunkt. Lige nu vil jeg lige gøre opmærksom på de her nye powerbanks jeg har modtaget fra Powerbanken.dk

De er vildt smarte at have med på farten både til telefoner og iPads og egentlig bruger vi dem også herhjemme. Vores stikkontakter er sådan cirka aldrig i nærheden af lige præcis der hvor vi sidder.

Det betyder, at går ens mobilos tør for strøm, så skal man til at finde sig en ny plads og ofte er ledningen så kort, at man hænger ud over sofaen for at tjekke sms.

Nu er det problem løst med en powerbank

Det smarte er også, at de har en ret fin størrelse til tasken. Hvis jeg skal ud at spise eller lave noget andet spas, skal der ofte tages en masse billeder eller laves lige omkring 200 stories. Så skal der tjekkes en mail og der er nogle billeder jeg lige skal vise og så er der nok også en del apps jeg lige har glemt at lukke…

Hvordan virker den så….. ja det skal jeg fortælle dig. Egentlig er en powerbank en form for genopladeligt batteri, altså en bank du tanker op med strøm, og når du får brug for det, kan du hæve indskuddet, altså overføre din strøm til en trængende modtager, som for mit vedkommende er en smartphone.

Alt det tekniske vil jeg ikke gøre mig klog på, det kan du læse meget mere om på powerbanken.dk

Det kræver selvfølgelig, at du lige husker at tanke banken op! Ellers er der også mulighed for at købe kabler til bilen, så man kan lade op på farten.

Sidste sommer skulle vi på tur, og jeg havde glemt at lade powerbanken op…. virkelig smart! Heldigvis havde jeg en dimmer der kunne gøre det fra bilen, så powerbanken var fuldt da vi kom frem til lokationen.

Sally har faktisk fået sin helt egen – en Ugle Powerbank som hun allerede har taget patent på.

Nu er de fast inventar i vores tasker og bagage – og der er lige nu ret gode tilbud st hente hos Powerbanken.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen