Smykker til flere lejligheder

Indholdet er sponsoreret

Kan man ikke altid lige bruge et par ekstra øreringe? Det nemmeste at pynte sig lidt ekstra med er altså for mig nogle fine øreringe. Og de to håndlavede sæt fra Jumana er bestemt ikke nogen undtagelse.

Jeg er vild med, at de kan bruges både til hverdag og hvis man skal ud en aften og så er jeg især vild med den sarte rosa farve – jeg har lidt en svaghed for lyserøde nuancer. Og så er guld og rosa bare ret perfekt sammen. Det ene par er almindelig bølgede ørestikkere og de har en fin længde og kommer så meget til sin ret, hvis man som mig, har lang hår og lige sætter håret op. Det giver en fed effekt, at de bølger og jeg har fået mange kommentarer på, at de er lidt anderledes på den fede måde.

Det andet par forgyldte creoler med rosa glassten har så fin en størrelse og de er rigtig nemme at tage på. Jeg synes nogle gange sådan nogle creoler er svære at lukke, men dem her har en fin lukning der faktisk også holder dem lukket.

Sally har været igang med at rykke lidt i dem, men de er ikke faldet af 😊

Jeg har stort set altid øreringe på. Det er faktisk lige før det kan føles helt forkert, når jeg en dag har travlt og glemmer at få øreringe i. Før i tiden havde jeg et hav og små og meget billige øreringe, der farvede ørene og hurtigt gik i stykker. Jo ældre jeg er blevet, har jeg større behov for øreringe der måske koster lidt mere, men som så til gengæld ikke går i stykker.

Jeg synes, at smykkerne fra Jumana er brugbare til flere lejligheder, så skal jeg eksempelvis direkte fra job og ud at spise, så behøver jeg ikke flere sæt øreringe.

Det er også ret fedt, at de er håndlavede, så er to sæt ikke helt ens. Øreringe er lavet af forgyldt messing og glassten og jeg synes de er lavet super fint og holder farven.

De har en rigtig fin størrelse uden at de blir for store og voldsomme, som gør, at de passer til mange forskellige lejligheder. Og så synes jeg faktisk også, at de passer til mange aldre. Jeg kunne sagtens forstille mig, at finde et par til både min mig og svigermor hos Jumana, og til mine veninder. 

De bølgede forgyldte messing står til 220,- og creolerne til 199,95,- og jeg synes det er fine priser, som jeg tænker de fleste kan være med på. På shoppen hos Jumana er der et stort udvalg af forskellige smykker til i flere prisklasser. Baseret på de positive kommentarer jeg har fået på dem, så vil jeg helt klart anbefale Jumana og deres find udvalg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen