Sommerferie anno 2019

Endelig ferie

Jeg har ventet på denne her sommerferie siden september 2018, hvor jeg sidst havde ferie. Så jeg synes virkelig, at de her 3 uger er tiltrængt.

Tid til at være sammen

For mig, er det bedste ved ferie, at vi har mere tid til at være sammen, hygge os og komme ned i gear. Selvom der er fart over feltet med en på 3 år, så er det rart at komme lidt ud af de vante og normalt strukturerede rammer.

Vores hverdag kører normalt ret skemalagt ift. spisetider, sengetider osv. Men når vi har ferie, så bryder vi altså rammerne og tager tingene lidt mere som de kommer. Holder i fast i rammerne i ferien?

Sommer i DK

Vi bruger 5 dage herhjemme inden vi smutter sydpå og ned til varmere himmelstrøg.

Vi har besøgt Jyllands park zoo i Haunstrup, det kan klart anbefales til børnefamilier. Sally havde en super dejlig dag og der var så mange dyr at holde øje med. Og så er der en masse gode legepladser rundt i parken.

Jeg vil dog lige foreslå, at man pakker en madpakke hjemmefra. Maden der kan købes, er mest fritter osv. Lidt kedeligt udvalg. Og der er borde og bænke rundt omkring i parken, så der er rig mulighed for at finde en krog at nyde maden i.

Strandtid

Hver sommer besøger vi vores gode venner på camping i Ålbæk, Nordjylland. Deres mindste og Sally er nogenlunde jævnaldrende og jo større de bliver, jo mere glæde har de af hinanden.

Vejret var så lækkert, så vi tog en tur på stranden og de små damen hyggede sig og badede mens de voksne slappede af

Når vejret viser sig fra den side, er sommer i DK noget helt specielt.

Sommer i Spanien

Imorgen venter en flyvetur til Spanien, så smutter vi ned i vores lejlighed i Spanien og nyder zen spanske sol. Alt imens vores huspasser sørger for at blomster og katte overlever herhjemme.

Jeg har rejst til Spanien siden jeg var 5 år og jeg sammen med mine forældre kørte de 3500 km i en gammel golf hele vejen fra DK og ned til Solkysten.

Jeg elsker Spanien og min mand er allerede ved at blive lige så vild med den spanske mañana mentalitet som jeg. Sally bliver forhåbentlig lige så forelsket i Spanien som mig, hun er i hvert fald ret vild med at vi skal flyve og bade hver dage de næste par uger.

Dette syn glæder jeg mig til at stå op og gå i seng til de næste mange dage.

Hvor går din sommerferie hen i år?

2 kommentarer til “Sommerferie anno 2019”

  1. Sikke en skøn sommerferie I har haft indtil videre😊 Vi holder sommerferie i Dk med en lille sviptur til Berlin. Rigtig god ferie i Spanien til jer❤️

    1. Tak 🙂
      Synes tit vi er ‘dårlige’ til at holde ferie og i stedet arbejder hjemme, det venter vi med til efter Spanien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen