Hvad var det jeg frygtede…

Når ferien slutter

Og man skal i gang med hele det der tilbage til institutions-projekt…

Tilbage til børnehaven

Jeg havde på forhånd svedige håndflader og en art dårlige nerver over, at barnet der nu i de sidste 14 dage i Spanien først var kommet i seng kl. 23 ca. pludselig skulle tidligt i seng for at være klar til børnehave.

Hele ferien i Spanien endte også med en ret sen eftermiddagslur, som på smarteste vis udsatte mødet med Ole lukøje til way too late!

På ferien sagde jeg til mig selv, det er ferie, det er ok hun først lommerne seng sent.

Da vi var hjemme kunne jeg ikke helt forstå, hvorfor jeg havde været så Idiotisk, at lade et barn på 3 år være oppe så sent.

Hvem gør det?

Man kan blive overrasket

At hun så fuldstændig tog røven på os tilbage i DK og droppede den sene lur for så at gå i seng ved 20-tiden, var sgu da ikke nem at vide…

Første dag tilbage i bh efter ferien gik over al forventning. Hun styrtede ind og havde på ingen måde behov for at få sagt farvel.

Jeg er faktisk ret overbevist om, at hun var ved at være pænt træt af, at glo på os. Så jeg forestiller mig lidt, at hun bare har ventet på, at kunne fortælle de andre små røvhuller hvor belastende vi store røvhuller har været at høre på

Så banker hverdagen på

Nu er hverdagen godt igang igen og hamsterhjulet skal trædes rundt som vanligt.

Det føles allerede lidt som evigheder siden vi havde ferie, så vi er derfor ved at arrangere en lille rejse i efteråret. Bare loge for at komme ned og få det sidste varme inden vinteren tager fat.

Indtil da skal jobbet og institutionen passes. Business as usual.

Er du kommet godt i gang med hverdagen igen?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen