Hvem sagde efterår?

Indlægget indeholder reklame

Hvordan kan det allerede være efterår igen?

Min favoritårstid er uden tvivl sommer. Derfor er det ikke med udpræget begejstring for mit vedkommende, at vi nu er trådt ind i efteråret.

Egentlig bryder jeg mig slet ikke om kulde, regn, blæst og som det allerværste… sne…

Jeg er et sommerbarn og om sommeren har jeg det bedst, også mentalt.

Det der med at have bare ben og bare tæer og ikke skulle pakkes ind i jakke og tørklæde, det passer mit temperament ret godt til.

Nu er vi så trådt ind i efteråret og det er startet med flere regnfulde dage allerede og det huer mig altså ikke.

Det er faktisk også lidt som om, at det næsten bliver værre jo ældre jeg bliver. At den mentale tilstand tager mindre godt imod de grå styr og regnvejrsdagene.

Eller også er det fordi, at det går mere og mere op for mig hvor glad jeg egentlig er for forår og sommer, at kontrasten er svær at affinde sig med.

Vi prøver at forlænge sommerren ved at tage en tur til Spanien i uge 43 i håbet om at vi kan skrabe de sidste solstråler til os og tage dem med hjem i kufferten og på den måde komme igennem vinter og sne og slud.

Det bedste ved efteråret er, at Sally elsker vandpytter og vi kan gå på jagt efter fine sjove blade og tage på skovtur med varm kakao og finde ting til dekorationer.

Og så er der jo også lige muligheden for at shoppe og hoppe i noget lækkert regntøj. Og så er det lidt nemmere at sige kom an til det regnfulde efterår.

så vi ender nok alligevel med at komme igennem endnu et efterår og endnu en vinter og inden vi får set os om, er der heldigvis snart sommer igen.

Hvad med dig – hvilken årstid er mon din favorit?

Regntøjet er fundet frem til efteråret
regntøjet er fundet frem til efteråret

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen