Momsterbox januar

Januar boxen fra Monster dumpede ind af døren og jeg var ret spændt på hvad den ville indeholde når nu værdien på selve indholdet er 500-1000 kr. og prisen på boxen er 100 kr.

Jeg er ikke skuffet 🙂


Det er vildt inspirerende, hver måned at få en ny box uden at kende til indholdet og måske få produkter man ikke har set før, mærker man ikke har prøvet eller det man lige stod og manglede.

Der er produkter til børn og et par ting med til mor også, det er jo helt perfekt.


Som sagt er det for mig inspirerende og bestemt også praktisk, at få tilsendt produkter en gang om måneden til en meget lav pris.

Det gør, at jeg får prøvet nogle produkter, som jeg måske ikke ellers ville have prøvet.

Der er et produkt nok mest beregnet til baby, som måske kan være svært rent funktionelt ift. en på snart fire.

På den anden side, så sagde hun selv, at tæppet jo kunne bruges til en dukke, så på den måde bliver det alligevel brugt.


Jeg er blandt andet ret glad for den økologiske modellervoks, som er ret nem at tage med når man skal nogle steder.

Og skulle hun komme til at proppe lidt i munden, skal jeg ikke være bange for det, produktet er nemlig skabt af en sygeplejerske i samarbejde med hendes datter og voksen har meget høje standarder for bæredygtighed og allergivenlighed.


Alle produkter var velkendte, populære og mærker som jeg er bekendt med som søger god kvalitet.

Det gode ved sådan en box er, at der er mulighed for at prøve forskellige produkter til både mig selv og Sally inden jeg måske køber produktet uden jeg ved om det er noget eller ej.

Det er jo altid rart liiiige at have testet noget nogen inden man betaler fuld pris. 

Jeg synes 100 kr. er en yderst skarp pris for alle de produkter der gemte sig i januar-boxen og umiddelbart tænker jeg, at det er en pris de fleste kan være med på.

Det er bestemt i den billige ende i forhold til så mange andre boxe og muligheder – hvad jeg er bekendt med.

Sally fik selv lov at kigge i boxen og den var knap gennemsøgt før det første produkt var konsumeret – figenstangen faldet i god jord.

Frugtfiduserne går også som varmt brød og selvom man er på vej til de 4 år, kan man sagtens kværne en smoothies som mellemmåltid på køreturen.

Januarboksen kan købes her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen