Tørshampoo to the rescue

Langt hår og hårvask

Jeg har haft langt hår siden jeg var meget ung og har ALTID haft problemer med mega fedtet og glinsende, olieret hår.

Som ung vaskede jeg hår sådan cirka konstant og tænkte, at det måtte være vejen frem for at slippe for fedtet har…

NOT!

Jo mere jeg vaskede håret, jo hurtigere blev det fedtet og på ingen måde særlig pænt.

Nu brugte jeg sikkert heller ikke noget specielt godt shampoo dengang, så det har nok heller ikke hjulpet på det. Havde man dog bare haft tørshampoo i 90’erne…

Hurtig hårvask

Jeg er så vild med, at det tager mig sådan cirka 3 minutter, at vaske hår. Og jeg skal ikke engang bruge vand eller vente på, at det tørrer.

Det er genialt.

Og det gør altså mine morgener noget kun nemmere og hurtigere for den sags skyld.

Test af tørshampoo

Jeg har været heldig, at få lov at teste OGX Biotin & Collagen Dry Shampoo og jeg har bevidst undladt at vaske hår i hele 4 dage, hvor jeg kun har brugt OGX tørshampoo – jeg er ikke skuffet.

I 4 dage har jeg kunnet gøre brug af OGX dryshampoo og har helt sluppet for at vaske det. Altså jeg går godt nok i bad, ikke, jeg undlader bare lige at vaske håret.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg faktisk ikke er ret vild med at vaske hår…. Det tager en evighed om at tørre og jeg magter ikke at stå med en hårtørrer hver evige eneste morgen. Desuden har jeg hørt, at det ikke er skide godt for håret at blive trukket igennem sådan en omgang føntørring hver dag.

Så det der med at kunne afkorte tiden ret meget hver morgen ved at bruge tør shampoo frem for alm. hårvask, det er jeg ret stor fan af. Og jeg er ret stor fan af, at håret virker rent og frisk.

Det er ret vigtigt for mig, at bruge så kort tid som muligt om morgenen, så den her dry shampoo dækker et stort behov i min hverdag. Og så er den nem at bruge og den virker. Det lyder måske lidt underligt, men den sprayer godt og og ikke for voldsomt, det gør den nem at bruge og søger for at man ikke bare sprayer for meget ad gangen.

og så er den ‘let’ i håret og ikke støvet.

Jeg har flere gange oplevet tør shampoo der gør håret tørt og sådan helt kridt-agtigt… Altså nærmest helt hvidt og støvet. Jeg brydes mig lige så lidt om at røre ved hår der er blevet for tørt af tørshampoo, som jeg gør for at slikke på en træ ispind. Så det var ret vigtigt for mig, at jeg ikke fik den fornemmelse ved denne.

Det gør jeg ikke – det er ræddi’ godt.

Den der olierede/fedtede hårbund er pist væk og samtidig fungerer denne tør shampoo faktisk også som en volumebooster og giver god fylde til håret. Også til langt hår, der ps. ikke er blevet klippet i ret lang tid og som normalt har en tandens til at klaske sammen.

Tag det med på tur

For mig er dry shampoo også et must, hvis jeg skal på weekendtur og overnatte. Så er det så lækkert, at kunne opfriske håret om morgenen uden at skulle vaske det – og igen bruge tid på at tørre osv.

Jeg synes det er en genial måde, at blive hurtigt færdig om morgenen. Og super godt som en opfriske i løbet af dagen – desuden dufter denne også dejlig frisk.

Så tag den med på tur og hav den i tasken til at skabe lidt ekstra fylde og opfriskning.

How to

En hurtig guide til brug af dryshampoo:

Spray ca. 20 cm fra håret. Sørg for, at du sprayer i hårbunden. Vend hovedet nedad og masser hårbunden godt med fingerspidserne – you are good to go.

Følg med hos momstertest, hvor der kommer uddybende anmeldelse fra 3 forskellige mødre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen