Lydbøger med på ferie – galt eller genialt?

Ville det nu også virke med lydbøger til en på 4, som har svært ved at sidde stille ret længe af gangen…?

Det korte svar er: JA

Det fungerede faktisk over al forventning og jeg er så glad for vi havde Mofibo med på sommerferie sydpå

Appen blev hentet ned til alle telefoner og ipads, så vi hver især kunne hente de e- og lydbøger ned vi havde lyst til.

Jeg havde ingen ide om det kæmpe udvalg der rent faktisk ventede derinde i appen.

Havde knap nok kigget udvalget igennem, før jeg havde lagt de første 10 bøger på boghylden. Der er intet mindre end 20 kategorier, der bugner med underkategoier med nye bøger, klassiskere og bestsellers.

Personligt er jeg kæmpe fan af den engelske kategori. Som gammel bogorm og engelsk studerende, er det så fedt, at kunne hole den engelske litteratur ved lige.

Jeg har i mange år kun læst på engelsk og fundet en masse lækkert litteratur, så det var dejligt at opfriske og komme godt i gang igen efter et par år med danske bøger.  

I den engelske kategori vil jeg lige anbefale krimierne af Robert Galbraith, som er pseudonym for J.K.Rowling, som har skrevet Harry Potter. Hun kan også skrive krimi

Lars fandt en del videnskabelige bøger, som han er ved at terpe sig igennem. Prøvede lige at kigge i en af dem….. det lyder pænt kedeligt, men viser jo bare, at der er noget for alle i mofibo.

Til Sally, indstillede vi hendes i-pad til kids-mode. Sindsygt smart.

Hver gang hun åbner Mofibo, logger hun ind på sin egen boghylde kun med børnebøger, så hun selv kan scrolle rundt og finde hvad hun vil lytte uden at der dukker en masse true crime og sci-fi op.

Under kategorien Børneforsiden, finder man både nyheder, godnathistorier, dyrehistorier og bøger om eksempelvis sommerferie.

Der er inddeling efter alder, så det er nemt at finde noget  der ‘passer’. Og igen, der er bare et kæmpe udvalg af bøger til alle aldre.

Det er virkelig genialt. Vi havde selvfølgelig som det første hentet Sallys far bøgerne og de falder i god jord ved både børn og voksne skulle jeg hilse at sige

Vi brugte også Mofibo til at læse sammen. Blandt andet som godnathistorier, hvor især Peter Pedal hittede.

Vi har brugt Mofibo stort set hver dag hele ferien og især jeg selv har vekslet mellem lyd og e-bøger og jeg glæder mig til at finde flere spændende bøger og podcast at læse og lytte igennem

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen