I øvrigt mener jeg, at Jorden bør bevares!

tjek lige den lækre t-shirt fra Conservandum

Conservandum by Green Cotton

Citatet er slogan for Conservandum, der har har tydelige holdninger og går ikke på kompromis: Kvalitet, tidsløst design, økologi, bæredygtig produktion og socialt ansvar.

Man kan nok ikke redde hele jorden fra den ene dag til den anden, men man kan indimellem træffe nogle bevidste valg med tanke på miljøet. Lidt har jo som bekendt, også ret.

Det fede ved at designe tøj efter en bæredygtig tankegang er, at der ikke kommer en fast kollektion hver sæson. I stedet laver Conservandum tidsløst design i høj kvalitet for at sikre, at det kan bruges i flere sæsoner, så man slipper for at købe nyt nyt nyt hele tiden.

Tidsløst…

Det varmer jo mit lille klima tosse hjerte, at finde designs og produkter, som blir fremstillet med tanke på at bevare jorden mange år endnu, og jeg tænker egentligt, at Conservandum har designet, især, deres t-shirts ret tidsløst. Normalt ville jeg sikkert have bestilt en sort, og blev lidt fanget af det smukke mønster på den hvide, så det blev den…

Der er en lille sommerfugl i mønstret foran og Sally elsker sommerfugle, så det skulle selvfølgelig være denne.

T-shirten hedder Splash og er oversize. Jeg bestilte den selv hjem i en str. M og kunne faktisk sagtens have brugt en S. Den er i super lækker og blød bomuldskvalitet med drop-shoulder og den er så behagelig at have på. Den er ret lang, så den er nem at style med både jeans og nederdel. Du finder den hvide splash t-shirt her.

T-shirten, ligesom det andet tøj fra Conservandum, er GOTS organic- certificeret, hvilket betyder bomulden er certificeret økologisk, og at der i alle andre processer som farvning, strikning og syning er taget de strengeste hensyn til miljøet.

GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. Derudover tages der også hensyn til arbejdsforholdene, hos dem der producerer tøjet.

Der er flere forskellige t-shirts og du finder udvalget her

Den lækre velour

Jeg fik også en lækker sweat i Velour hjem – helt ærlig, man mangler bare velour i sit klædeskab!

Den er sååååå behagelig at have på. Og så fandt jeg ud af, at der også findes et par velourbukser til…. De er røget på min ønskeseddel.

Jeg synes det er fedt at kollektionen ikke er kæmpestor, de forskellige styles kan fint bruges sammen og så er det bare virkelig lækkert at have på.

Jeg har haft begge dele vasket flere gange, uden at hverken farve eller pasform har ændret sig. Jeg var spændt på den sorte velour og hvordan den ville se ud efter et par vaske…. Ville den blive sådan en lidt fesen sort/grå agtigt? Det gjorde den skisma heldigvis ikke. Den er fin som ny, alt er godt.

Conservandum har også lavet en shopper taske og jeg er altså ret begejstret for at have et net med på indkøb, som er så fedt som dette. Jeg synes det er en positiv feature, at designe en shopper, som er så cool, at jeg faktisk kunne finde på at bruge den som arbejdstaske.

Hvad er din holdning mon til at shoppe bæredygtig tøj og evt. ikke shoppe så ofte?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen